Magamról

Gál Mártának hívnak, tanár, közművelődési és mentálhigiénés szakember vagyok.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy a jógával még felsőfokú tanulmányaim idején megismerkedhettem. Diplomaszerzés után munkám mellett lelkes tanulásba kezdtem, hogy minél jobban elmélyüljek a jógafilozófia alapjaiban, a keleti gondolkodás és meditáció rejtelmeiben. 

A sok gyakorlás, az új ismeretek nagy hatással voltak rám, teljesen megváltozott az életen.

Jóga oktatói vizsgákat tettem, tanulmányoztam a tradicionális jógairányzatokat, az ayurvédikus gyógymódokat és egyre nagyobb érdeklődéssel fordultam a hagyományos gyógyítás és a reiki felé..

Többféle természetgyógyász vizsgát tettem, és 2001-ben beavatást kaptam az Usui-féle tradicionális REIKI SHINPIDEN (felsőfok) rendszerébe.

2004 óta gyakorlom a kriya jógát, mely életem gyökeres megváltoztatója lett..

Aztán 2010-ben a sors összehozott Sri Vijay Ananddal, az  indiai védikus jógamesterrel, akitől  megtanulhattam  a Kaya Kalp jóga tudományát, mely az ősi egységből táplálkozó, komplex jógarendszer.Megismerhetjük általa a védikus bölcsességek tudását, a hatha jóga, a pranayamák, a meditáció, az ayurvéda és tantra energia harmonizációjának művészetét

A jóga önmagunk és a világegyetem megismerésének egyik legtökéletesebb eszköze, segít közel kerülni önmagunkhoz,érzelmeinkhez ,belső világunkhoz, megtanít valóban figyelni, kapcsolatba kerülhetünk általa legbelső lényünkkel, a lelkünkkel. Arra törekszik, hogy a testet tökéletesítve, az a szellem fényének tökéletes hordozójává váljék..

„A jóga egy lámpás, amely, ha meggyújtjuk, többé nem halványul el..

Minél jobban gyakorolsz annál fényesebb a lángja.

B.K.S. Iyengar

 

Sok szeretettel várlak tanfolyamaimon, legyen szó akár csoportos, akár egyéni foglalkozásokról!

Óm Shanti! (Békesség legyen a szívünkben!)